Saba / Sábacat Birman cicák újra versenybe szállnak!

Közel 3 év  COVID 19 kényszerpihenő, két Világbajnok kandúr és számtalan Nemzetközi Bajnok nőstény után a Saba/ Sábacat Birman cicák 2022 ben újra versenyeznek a WCF Nemzetközi Macskakiállításokon!

2022 tavaszán Birman cicáink újra részt vettek WCF Nemzetközi Macskakiállításokon, és a WCF Világkiállításon.  Sikersorozatunk következő állomása Budapest lesz 2022 Szeptember 10-11 Részletek később a cikkben. 

Nagyon sok megkeresést kaptunk és kapunk folyamatosan a Birman cicák felől érdeklődők, illetve Saba Birman cicára előjegyzőinktől, hogy szeretnék megnézni a cicáinkat személyesen. Szeretnének találkozni velünk és a cicáinkkal is. Nos ennek  most érkezett el az ideje. 

Jövő hét végén  Budapesten lehet velünk és cicáinkkal ismét személyesen találkozni!

Két kérdés merül fel rögtön:

Kikkel, melyik cicáinkkal lehet találkozni? 

Hol és mikor lehet velünk találkozni?

Nézzük a versenyzőket kicsit részletesebben:

A kék linkekre kattintva még részletesebb információhoz jut az olvasó a cicák személyiségéről családfájáról stb. 

Saba Lana  3. generációs Sábacat/ Saba cica, Fóka cirmos színű. Saba Lana a utolsó Nemzetközi Nagybajnok címét szeretné megszerezni. Minden címet 3 alkalommal kell a cicáknak megkapnia 3 különböző bírótól és a Nemzetközi Bajnok címtől kezdve az egyik kiállításnak külföldön kell lennie.  Saba Lana eddigi kiállítási eredményei

Magyar Bajnok Saba Kimberly 2 generációs Saba cica Lila Pont színű indul az utolsó Nemzetközi Bajnok címért. Kimberly megszakította a kiállítási karrierjét amikor világra hozta első kiscicáit. Egy címmel viszont elmaradtunk, amit most pótolni szeretnénk. Saba Kimberly eddigi kiállítási eredményei

Saba Kimberly és Saba Lana is terveink szerint utoljára száll versenybe, most utoljára lehet velük személyesen is találkozni.

És végül de nagyon nem utolsó sorban Bonbon, kennelünk új kandúrja Spanyolországból. Bonbon Csokoládé Pont színű. Bonbon szintén az utolsó Nemzetközi Nagybajnok címért versenyez és tervek szerint első Európa Bajnok címét is szeretné megkapni.  Bonbon eddigi kiállítási eredményei még nem kerültek ki a weboldalra. Bonbon tervek szerint legközelebb Októberben vesz részt Belgrádban a WCF Világkiállításon

Egyéb érdekességek a kiállításról:

Tervek szerint Saba Kimberly utódja Saba Vlad Fóka Pont kandúr s részt fog venni a budapesti kiállításon. Ő kölyök osztályban fog indulni. 

Aki érdeklődik a Birman fajta iránt és kitekint a kiállításra most 4 különböző színű, korú, ivarú Birman cicát is megismerhet személyesen. 

Nézzük a második kérdésre a választ, Hol? és Mikor?

2022 Szeptember 10-11 Budapesti PMC/ WCF Nemzetközi Macskakiállítás:

Különlegesség még hogy ebben a pillanatban Saba Valerian Csokoládé Pont kandúr kiscica, aki szintén Saba Kimberly fia és Saba Vlad testvére még szerető családot keres. 

Akit érdekel a Birman fajta, hallott már róla, gondolkodik rajta hogy társat szeretne magának, és/vagy már előjegyző nálunk, vagy csak szívesen találkozna, beszélgetne velünk. Itt a remek lehetőség. 

Birman kiscica info, előjegyzés, foglalás: www.birman,hu kata@birman.hu

És ha máris szeretné, hogy egy csodálatos Birman kiscica boldog tulajdonosa legyen, de nem kíván kiállítási tenyésztési minőségű cicát vásárolni, akkor is jó helyen jár, mert van még egy szabad kedvenc kiscicánk. Saba Wolfgang szintén Csokoládé Pont kandúr.

Kiscica info

Vásárlás info