Tavaszi Birman cica zsongás

2023 tavaszi időszakban 5 alom született kennelünkben!

Különösen fontos információ ez az előjegyzőinknek, akik hosszú idő óta várnak Saba / Sábacat Birman kiscicára. Még fontosabb azoknak az érdeklődőknek, akiket pont a lehetséges várokázási idő riasztott el attól, hogy egy szeretet gombóc Birman kiscica tulajdonosa legyen.

Ezek az emberek elérése tájékoztatása az elsődleges célja ennek a cikknek a megírásának. Persze minden cica imádó elolvashatja, aki nyomon követi Saba Birman  kennelünk cicáinak az életét. 🙂

Az első alom kiscicái már foglaltak. Saba Ellina és Saba Eliza Fóka Pont színű nőstények mint az anyukájuk Junior Bajnok Saba Nadine, aki 2023.02.11 én adott életek kiscicáinak. 

2023.03.28-án született Saba Genesis, aki nagy valószínűséggel Csokoládé Pont színű kedvenc kiscica lesz. Minden bizonnyal amikor Önök ezt a cikket olvassák, már Ö is foglalt lesz valamelyik előjegyzóm számára. 

Saba Genesis:

Az ő apukája ugyan az az Európa Bajnok kandúrunk Beethoven de Johnnatarie Bonbón, aki Spanyolországból érkezett hozzánk és szintén apukája az előbb említett E 4 alomnak és a később született H 4 alomnak egyaránt. 

Míg az anyukája a saját tenyésztésű, Nemzetközi Bajnok Saba Kimberly:

Az imént az apuka kapcsán említett H 4 alom 2023.04.08- án született.  Saba Harmony minden bizonnyal Csokoládé Pont színű kislány, míg testvére Saba Harris Lila Pont kandúrka. 

Az Ő anyukájuk szintén saját tenyésztésű Saba Pippa Kék Pont színű, és aki beleesett abba az időszakba, amikor a Covid-19 miatt, nem rendezhettek kiállításokat.  

Saba Pippa:

A következő alom nem sokkal utána született 2023.04.11-én Nemzetközi Nagybajnok kandúrunktól, aki Olaszország legnevesebb tenyészetéből érkezett hozzánk Albafeles Darcy és Saba Sophia– tól. Aki Pippához hasonlóan, az a generáció, aki kiváló kiállítási jegyei mellett egy kiállításra sem juthatott el (Covid19). 3 fiú Birman kiscica  született ebből a házasságból: Saba Ikarus Lila, vagy Csoki Pont színú lesz, míg Saba Ian és Saba Ivan kiállítási tenyésztési minőségű kiscicák Fóka Pont színben. 

Nemzetközi Nagybajnok Albafeles Darcy a büszke apukája az I4 és J4 almoknak:

Míga az előbb említett I4 alom anyukája Lila Pont színű Saba Sophia:

Ezek után már el is érkeztünk az utolső alom kiscicáihoz. Akik apukája Darcy míg anyukája a legrégebbi Birman vérvonalam leszármazottja Magyar Bajnok Saba Betti.  Ebben az alomban 2 fiú és egy kislány cica született 2023.04.25 -én. 

video: 

Sábacat Betti:

Születés, az élet csodája mindig hatalmas élmény. 🙂 Igazán nagy boldogság ez nekünk, hogy idén tavasszal ennyi gyönyörű Birman cica született kennelünkben. 

Tudom mennyire lelkesítő tud lenni, a kiscicák látványa, de kérem azok és csak azok jelentkezzenek kennelünkben Birman kiscica vásárlása miatt, akik felelős gazdái tudnak lenni egy csupaszív, finom lékű, szetetet gombóc Birman kiscicának. 

Birman cica nem mindenki cicája, de azok a szerencsés emberek, akik együtt élhetnek a Burmai Szent Templom macskával olyan szeretetet és harmóniát tapasztalhatnak meg, ami csak nagyon keveseknek adatik ebben az életben 🙂

Ezen a linken bővebb info található a vásárlás menetéről: 

Vásárlás

Itt pedig az aktuális kiscica helyzetről: 

https://birman.hu/litters

Elérhetőségek:

www.birman.hu

kata@birman.hu

06309366989

Bodó Kata