Új generációnk: Saba Desdemona

Ezeknek a blog bejegyzéseknek az a fő motivációja, hogy kicsit részletesebben is bemutassuk azokat a cicáinkat, akik a leendő kölykeink anyukája apukája lesznek. A róluk szóló fotók és videók természetesen megtalálhatóak az online felületeinken, (   ) de ahogy nekünk embereknek is, a cicáinknak is saját személyiségük van. A mi dolgunk pedig éppen az, hogy ne csak az állataink vegetatív szükségleteit elégítsük ki, hanem megtegyünk mindent ahhoz, hogy a személyiségük is kivirágozhasson otthonunkban. Úgy érzem, ha bepillantást engedek a cicáink, rejtett belső világába azzal, talán megkönnyíthetem a későbbi cicaválasztást is. J

Három ifjú hercegnő a saját kennelünkből

Elsőként engedjétek meg, hogy bemutassam  Saba Desdemonát, aki saját tenyésztésű cicánk. Világbajnok Yoda az apukája, és Nemzetközi Bajnok Helena az anyukája. Désirée pedig az alom testvére.

Világbajnok apuka: Moonlight Yenzo Yoda

 

 

Nemzetközi Bajnok anyuka Hiset Laty Mery Helena

Nagyon büszkék vagyunk rá, Nemes egyszerűséggel, mindent magában foglal amilyennek egy Birman cicának lennie kellene. Kiváló minőségű szőrzete selymes, könyed finom tapintásu. Megjelenése elegáns, termete optimális, római orra miatt különlegesen jó a profilja, lekerekített fülei tökéletesen tűzöttek… Mintha csak a birman macska sztenderd leírását olvasta volna a teremtője. Kiállításokon túlzások nélkül, állíthatom hogy lenyűgözi a bírókat. Egy belga bíró jegyezte meg, hogy az elmúlt 20 évben nem látott ilyen minőségű Birman cicát Európában! Reményeink szerint, mire ezt a cikket publikálom már ő is Nemzetközi Bajnok lesz..  

Saba Desdemona 10 hónaposan

Kedvessége minden eddigi cicánkat felülmúlja. Hihetetlen finomsággal közeledik, amikor szeretetet kér és ad. Mindig jelen van, és soha sincs útban. Nagyon szeret játszani. Sokszor azt érzem, hogy mennyire szerencsés vagyok hogy vele élhetek. A cicák, különösen a mi cicáink hajlamosak arra, hogy érzékeljék, észrevegyék az emberi lélek minden rezdülését. Hát ő, és a testvére különlegesen érzi az én rezgéseimet. J

Hát nem elbűvölő kiscica volt?

Egyik legjobb döntésem volt őt, és testvérét Desiréet is megtartani magunknak. Úgy érzem mintha két kis hótündér bújt volna el bennük.

Saba Desdemona 6 hónaposan

Desdemona nyugodt és kiengyensúlyozott cica. A kiálitásokat, és a hozzá tartozó stresszt is teljes nyugalommal fogadja el. Csak hozzám dugja az orrát és csendes dorombolásba kezd.

Desdemona bármelyik órában életet adhat kiscicáinak. A kiscicák apukája Világbajnok kandúrunk Azzurro.

A következő „ Új generációnk” cikkben a testvérét Désiréet szeretném bemutatni.