IC Saba Kamil Nemzetközi Bajnok HU

  • Szín:Csokoládé cirmos SBI b 21
  • Született:2021-07-01
  • Apa:GIC Albafeles Darcy
  • Anya:Sábacat Julia
  • FELV, FIV vér teszt:oltva van
  • Teljes genetikai szűrés:Szülők és/vagy nagyszülök tesztelve

Milyen cica is Saba Kamil?  Mi, tenyésztők vérvonalakkal dolgozunk ezért most ezzel a résszel kezdeném Kamil bemutatását.

Ha róla beszélünk elengedhetetlen az őseit áttekintenünk, hisz mindenki Saba vagy Sábacat cica. Saba Kamil és Saba Lana közös vérvonallal rendelkezik így ebből a szempontból együtt beszélek róluk.

Mindkét cica nagypapája a mi Világbajnok kandúrunk  Azzurro Dei Baffi Buffi.

Nagymama pedig Blue Sky Doroty

Ebből a párosításból, de egy év különbséggel, született le két nőstény, akiket szintén megtartottunk saját cicáknak. Ők :

Magyar Bajnok Sábacat Betti, az anyukája Saba Lanának:

Míg a fiatalabb testvér, Sábacat Júlia lett az anyukája Saba Kamilnak:

Míg Betti az anyai vonalat képviseli, Júliában pont az apai vonal dominál, így nem meglepő. hogy a gyerekekben is ez a vérvonal a hangsúlyos. Lana az anyai, nagyanyai ágat viszi és örökíti, míg Kamil inkább Azzurora a nagypapájára hasonlít.

Az apa mindkét kölyök esetében Nagy Nemzetközi Bajnok Albafeles Darcy, kennelünk harmadik kandúrja. Aki szerencsére ezzel a cirmos női vonalammal, rendkívül kiegyensúlyozott és szép kölyköket ad, akik döntő többsége ma már az USA valamelyik államában folytatták karrierjüket. ?

Személyiségre a két lány teljesen különböző. Saba Kamil hangosabb mint Saba Lana. Nyugtalanabb, mindig játszani szeretne, vagy hangos dorombolással hív magához szeretgetésre. Mindig a nyomomban van, és ha simogatást kap annyira beleéli magát a szeretésbe, hogy harabdálni kezdi a kezemet. Nagyon vakmerő és sokszor meggondolatlan. Játék közben gyakran nekifut valaminek, vagy leesik valamiről. Ha valamit levernek, és hangos csattanással törik szét, akkor az is általában ő. Ezzel a vakmerőséggel kompenzálja azt, hogy valójában kicsit önbizalom hiányos cica, aki bizony néha fél a többiektől. Nem mer enni ha a másik két barátnője (Lana, Nadine) eszik éppen. Úgy kell kézben odamenni, vagy a kedvenc halvacsora esetében, neki külön teríteni. Kiállítási és tenyésztési karrierjét 2022  nyarán kezdte meg. Ma már Nemzetközi Bajnok lett. 🙂

Kamil rettentő nagy szeretet igényével mindenki kedvence. 🙂