GIC Saba Lana Nemzetközi Nagybajnok HU

  • Szín:Fóka cirmos SBI n 21
  • Született:2021-07-15
  • Apa:GIC Albafeles Darcy Nemzetközi Ngybajnok
  • Anya:CH Sábacat Betti Magyar Bajnok
  • FELV, FIV vér teszt:oltva van
  • Teljes genetikai szűrés:Szülők és/vagy nagyszülök tesztelve

Saba Lana is 3 generációs  Sábacat / Saba cica. Nagyon büszke vagyok rá és a felmenőire, ezért tenyésztési szempontból nagyon fontos a vérvonalról beszélni. Saba Lanának és Saba Kamilnak ugyanaz a vérvonala, ezért ebből a szemszögből együtt mutatom be mindkettőjüket.

A nagypapája mindkét nősténynek a Világbajnok kandúrunk World Champion male Azzurro Dei Baffi Buffi.

A nagymama  Blue Sky Doroty

Ebből a házasságból két nőstényt megtartottunk akik egy év különbséggel születtek. 

Hungarian Champion Sábacat Betti, Magyar Bajnok Betti az anyukája Saba Lanának

Míg a fiatalabb nőstény, Julia Sábacat, lett Saba Kamil anyukája.

Betti az anyai vonalat örökölte és viszi tovább, míg Júlia az apai vonalat örökölte és örökíti inkább. Így már könnyen felismerhető és egy kicsit sem meglepő hogy Saba Lana inkább az anyai nagyanyai vonalat képviseli, míg Kamil az apai, még inkább nagyapai vonallal büszkélkedhet.

Mindkét nőstény apukája a Nemzetközi Nagybajnok Darcy:  Grand International Champion Albafeles Darcy, a harmadik kandór kennelünkben. Őt ehhez a ritka és igen különleges cirmos vérvonalunkhoz szereztük be. és nagy szerencsénkre ezzel a vonallal kimondottan erős, gyönyörű kölykökkel ajándékoz meg minket, akik nagyobb része mára már az Egyesült Államokban él. ?

Természetesen a két nőstény személyisége eltérő. Azt is mondhatnám akár pont egymás ellentétjei is lehetnének. 🙂 Amíg  Saba Kamil hangos és hebrencs, Lana csendes, nyugodt, mindig elégedett cica. Annak ellenére, hogy szinte sohasem lehet hallani a hangját egyszerre mégis mindenhol jelen van. Igazán különleges élmény amikor pl. dolgozom a számítógépen, vagy éppen ki-be pakolom a mosogatógépet és olyan kellemes érzés önt el, végigfut rajtam valami sejtelmes borzongás, felnézek, és látom csak Lana feküdt le mellém. Csendben és észrevétlen hozta el angyali energiáját. 🙂

Saba Lana 2022 tavaszán kezdte meg kiállítási karrierjét és ma már  Nemzetközi Nagybajnok címmel és sok – sok Nominálással büszkélkedhet. 2022 Őszén tenyésztési karrierjét is megkezdi,