Saba Nadine Junior Magyar Bajnok Hu

  • Szín:Seal Point SBI n
  • Született:2021-08-26
  • Apa:GIC Albafeles Darcy
  • Anya:Saba Sophia
  • FELV, FIV vér teszt:vaccinated
  • Teljes genetikai szűrés:Parents or / and grandparents are tested

Saba Nadine anyai vérvonala teljesen különbözik a cirmos barátnőitől. ? Míg az apai vonala is hordoz meglepetéseket.4. generációs Saba/ Sabacat cica. ?

Saba Nadine dédnagymamája  International Champion Hiset Laty Mary (Helena) aki Csehországból érkezett hozzánk.

A nagymamája szintén  International Champion Saba Desdemona, aki inkább az anyai vérvonalára hasonlít.

Végül elérkezünk Nadine anyukájához, Saba Sofia, aki viszont az apai vonalát örökíti, aki nem más mint a Világbajnok kandúrunk World Champion Azzurora. ?

A rendkívüli különlegessége az apai vonalban rejlik, hiszen egyenes leszármazottja kennelünk első Világbajnok kandűrjának World Champion male Moonlight Yenzo (Yoda)! Ezért Saba Nadine vérvonalában mindkét Világbajnok kandúrunk jelen van! Yoda vérvonala csak Saba Kimberly ben van jelen ezen kívül.

Az apai vonal ezen kívül még az elismert olasz tenyésztőtől vásárolt harmadik kandúrunkat Nemzetközi Nagybajnok  Grand International Champion Dracy to is tartalmazza, ezzel  Saba Nadine kiscicái különleges értéket képviselnek a világ Birman vérvonalában. 

A személyiségében is különbözik a többi Birman nőstényünktől. Nadine erős személyiség, erős karakter. Ő mindig tudja mit szeretne, és kitűnően tudja ezt a mi tudomásunkra hozni. Legnagyobb részt csak a szeretetünkre és figyelmünkre vágyik, amit hangos dorombolással , halk nyávogással és hempergőzéssel akar a tudtunkra adni. A 3 fiatal nőstény közül az Ő szeretetigénye a legnagyobb, és olyan cukin viselkedik hogy nincs semmi esélyünk rá hogy ne szeressük Őt. 🙂 ?

Nadine is 2022 tavaszán kezdi meg kiállítási karrierjét. Sajnos a kiállítások időpontjában még túl fiatal ahhoz hogy nyílt osztályban versenyezhessen ezért csak Junior címet kaphat. Minden kiállításán amin részt vett megkapta a Junior Magyar Bajnok címet és Nominálták a Best In  Show ra a legszebb cicák közé. 🙂