Sábacat Julia

  • Szín:Csokoládé cirmos SBI b 21
  • Született:2019-02-15
  • Apa:WC Azzurro dei Baffi Buffi World Champion
  • Anya:Blue Sky Doroty
  • FELV, FIV vér teszt:Negativ, oltva van
  • PKD HCM ultrahang teszt:2020.11.13
  • Teljes genetikai szűrés:Mindkét szülő negatív

Julia apukája Világbajnok Azzurro dei Baffi Buffi, anyukája pedig az első Birman cicánk Blue Sky Doroty. Ő az utolsó kiscicája Dorotynak, Sábacat Betti testvére de másik alomból. Cirmos színe teszi különlegessé, ami igazán ritka Csokoládé színben.

Karaktere nagyon különös számomra. Roppantúl aktív, figyelmes és játékos. Soha ki nem hagyna egy kergetőzést sem a gyerekekkel sem pedig a kutyákkal. Nagyon nyitott személyiség. Minden érdekli és mindet szeretne felfedezni megismerni. Ezzel együtt viszont hihetetlenül, nyugodt és kiegyensúlyozott. Az állatorvosi vizsgáló asztalon is bátran a szemembe néz, és kedvesen dorombol. Nem kell lefogni az oltáshoz, vagy hőmérőzéshez sem. Feltétel nélkül bízik bennem, de még az állatorvosokban is. Semmit nem vesz zokon. Ugyanakkor nagyon bújós szeretetéhes kiscica. Kedvesen bújik a kezembe, hogy simogassam még egy kicsit, és ha abbhagyom csak finoman átöleli a karomat és úgy alszik tovább. Nagyon kellemes energia árad belőle, jó a közelében lenni.

Néhány szó a cica gazdájától, Annától, aki 9 éves:  

Julia szeret emberek között lenni. Nagyon kiváncsi  és minden érdekli. Meg szeretne mindent kóstolni. Nagyon játékos és ügyes macska. Szereti ha simizzük és ha játszunk vele. Gyúr amikor sokáig simizem és elalszik, eközben bújik hozzám és fogja a ruhámat. Amikor eszünk az asztalon,  szeret felugrani mellém, és nem fél ha rászólunk evés közben. Sokadik szólás után sem aggódik, hogy megijesztjük vagy lerakjuk. Szeret  láb alatt lenni és tudja, hogy még menet közben is megsimizzük.  Betti  (aki az én cicám) és közte az a különbség, hogy a Betti  játékosabb és a Julia pedig simizősebb.