Nőstények

Blue Sky Doroty:  Seal tabby, Seal Lynx Point, SBI n 21

IC Blue Sky Gina: Kék point SBI a Nemzetközi Bajnok

Nofretete V Blütengarten Naomi: Lila pont SBI c

 

Blue Sky Doroty:

Az első nőstény

Seal lynx point (SbI n 21) színű nőstény 2012 születésű, hígító génhordozó, FIP, FIV, FLV negatív, PKD ultrahang vizsgálat negatív. Nagyon kedves nyitott szívű kiscica. Ő nem egyemberes cica, hanem az egész családé. Mindenkivel igyekszik megtalálni a közös szálakat még a kutyákkal is. Nagyon játékos és módfelett kíváncsi. Szeret mindenben részt venni, ami körülötte zajlik, mindent tudni akar. Nagyon tanulékony, simulékony cica. Nem nyávog, ha megszólal is nagyon selymes lágy puha hangon teszi. Bundája rendkívül selymes tapintású, nem filcesedik, külön gondozást nem igényel. Szeret velem fürdeni, és Anna kislányunk kúszó folyósólyában kergetőzni vele. Fontos számára az ember közelsége. Mindig oda fekszik ahol éppen a család tartózkodik, mégse tolakszik. Kedvenc alvóhelye éjszakánként az ágy sarka a férjem lábánál. Itt sosincs útban, és szemmel tarthatja az ajtónkat. Azonnal rohan ha valami esemény történik. Ő az első az ismerkedésben ha vendégek jönnek hozzánk. Nagyon szeret a kertben tartózkodni, bogarakra vadászni, madarakat lesni. Számára a kinti kifutó igaz ajándék.

IC.Blue Sky Gina:

simple beautiful

simple beautiful

Kék point színű  (SBI a) 2013-as születésű, hígító génhordozó, FIP, FIV, FLV negatív nőstény, PKD, HCM ultrahang vizsgálat negatív. Tenyésztője szerint igen zárkózott, és visszahúzodó természetű kölyök volt, ám megérkezése pillanatától teljesen megváltozott. Bátran körbejárta a lakást, dorombolt nekem és elfeküdt a macska bútor tetejére. Az volt a benyomásom: ” Én hazaérkeztem, köszönöm szépen jól vagyok” A legjátékosabb Birman cicánk. Reggel, este várja a kergetőzést és ha kicsit megkésünk a játékkal, akkor ő a többieket kergeti. Kedvenc szórakozása a láb újaimra vadászni amíg fürdök. Doroty és Yoda azonnal befogadta a családunk kis „oroszlánját”. Gina szeret egyedül lenni, éppúgy ahogy a többiekkel is szeret lenni, Mégis azt mondom ő tolerálja leginkább az ingerszegény környezetet. Teljes békességben alszik egyedül a szobában. Persze tudja, hogy hamarosan kezdődik az esti játék ahol  mindig ő az első. Még nagyon fiatal így a személyisége sincs kiforrva igazán. A megjelenése fiatal kora ellenére lenyűgözte a bírókat. Talán azért mert mélykék kék szem a kék színű cicán nagyon de nagyon ritka, vagy a selymes szőrzetébe szerettek bele, az is lehet hogy kedves természete nyűgözte le őket… Mindenesetre az bizonyos hogy élete első kiállításán Ginát rögtön nominálták ( 9 hónaposan nyílt osztályban!) másnap pedig a Belgiumból érkező bíró csak egyszerüen ezt írta a megjegyzés rovatba ” perfect”

CAC  Nominated

Royal Canin International Cat Show:  2014. 03. 08. Budapest

CAC

Royal Canin International Cat Show:  2014. 03. 09. Budapest

CAC Magyar Bajnok

WCF Nemzetközi Macskakiállítás: 2014. 04.12 Pápa

CACIB

WCF Nemzetközi Macskakiállítás 2014 04.13. Pápa

CACIB

Royal Canin Nemzetközi Macskakiállítás 2014 05. 03. Aspach Ausztria

CACIB Nemzetközi Bajnok

Royal Canin Nemzetközi Macskakiállítás 2014 05. 04. Aspach Ausztria

 

 Nofretete V Blütengarten Naomi:

 

DSCF1473

Naomi a legfiatalabb tagja a macska családunknak. Régi álom beteljesítése. Lila pont (SBI c) 2014 születésü meseszép kislány, FLV, FIV negatív, PKD, HCM ultrahang vizsgálat negatív. Ő egy nagyon híres tenyésztőtől érkezett hozzánk Ausztriából. Kiválasztása 1 évnyi gondos előkészítés után történt, nem titkon nagy reményeket fűzűnk a Yodával történő házasságból származó kölykökhöz. Ő nagyon régi, letisztult vérvonallal rendelkezik és show ( kiállitási) jegyei is kiválóak. Személyesen legkorábban 2015 tavaszán lehet majd vele találkozni a nagyobb kiállításokon. Ami a személyiségét illeti, ő még növendék cica így személyisége is sokat fog még csiszolódni, fejlődni. Ami most már látszik, hogy hihetetlenül stabil, kiegyensúlyozott idegrendszere van. Nagyon szereti az embereket. szinte levakarhatatlan, mégsem tolakodó. az eddigi cicáink közül ő fejezi ki a szeretetét a legintenzívebben. Kislányunk kedvenc cicája.