WC Moonlight Yenzo, HU ( Yoda), World Champion

  • Szín:Seal point (SBI n)
  • Carrier:Csokoládé és higító gén hordozó
  • Blood group:A/a
  • Született:2012-10-23
  • Apa:Princ v. Höhnhart, NL
  • Anya:Moonlight Emiliana, HU
  • FELV, FIV vér teszt:Negatív
  • PKD HCM ultrahang teszt:Negatív, 2015
  • Teljes genetikai szűrés:Negatív

Yoda az első kandúr a tenyészetünkben, Seal pont jegyű (SBI n) 2012 születésű, hígító és csokoládé gén hordozó FIP,FIV,FELV negatív. PKD, HCM ultrahang teszt negatív, 2015. Yoda nem annyira bátor vagy kíváncsi mint Doroty. Viszont nagyon nagy szíve van. Figyelmes, kedves úri cica, aki még az anyamacskák jellegzetes hívóhangját is utánozta csak hogy megnyugtassa a nagyon fiatal Fridát. Igazi Úr aki itt maradt a 19. századból. Ha ember lenne tutin kinyitná előttem az ajtót és kezet csókolna. Nagyon érzékeny, finom lelkű macska. Gentleman a nőstényekkel szemben is. Soha sem erőszakoskodik, finoman kivár. Roppant gondoskodó természetű. Nyalogatja, kísérgeti a nőstényeket és még a kölykök nevelésében is besegít. Igaz hamar megunja a szaladgáló sokaságot, akik a farkára vadásznak. Ilyenkor csendesen visszavonul a “könyvtárszobába olvasni”. Yoda egy kicsit kleptomán hajlamú. Első sorban a gyermekünk plüssállataira utazott. Mára már kinőtte ezeket a gyerekcsínyeket. Ő nem mindenki macskája, idegenekkel tartózkodó és családon belül is inkább csak hozzám kötődik. Velem alszik minden éjjel, és mindenhova elkísér. Kedvességével hamar belopta magát a család szívébe. Visszahúzódó természete miatt a macska kiállítások a valós rémálmot testesítik meg számára. Viszont jellemének nagysága az is, hogy sem karmolásokkal, sem harapásokkal nem hozza ezt sem nekem, sem pedig a bírok tudomására. Egyszerűen csak a szemembe néz szomorúan: ” – Muszáj ezt? ” kérdezi és összekuporodik a ketrec hozzám legközelebb eső sarkába. Mivel minőségi macskatenyésztéshez, és ahhoz hogy a határainkon kívül is szerezzünk elismerést a show eredmények is hozzá tartoznak, bármennyire is sajnálom őt, mégis csak részt kell vennünk néhány versenyen. Bár megígértem neki, ha  Világbajnok lesz, nem kell, hogy több kiállításra elkísérjen. :)

És már nem kell hogy több kiállításon részt vegyen. 2015 09 19 -én Budapesten stílusosan egy WCF Világkiállításon a WCF elnök asszonyától megkapta az utolsó címet is és Világbajnok lett.!!!!

Yoda mára már nyugdíjba vonult és egyedüli cicaként éli a kedvenc állatok boldog életét. Ő az apukája Nemzetközi Bajnok Saba Desdemona- nak, Nemzetközi Bajnok Saba Désirée-nek, Saba Kimberly- nek. Yoda korai nyugdíjazásával a vérvonala még sokkal értékesebbé vált. 

Invalid Displayed Gallery