Köszönet nyilvánítás!

Köszönet nyilvánitás!

A legutolsó macskakiállításon a Lurdy házban fogalmazódott meg bennem a gondolat, hogy írok egy blogbejegyzést Nektek!

– Hogy kinek?

– Hát nektek!

Nektek, akik hosszú évek óta követtek minket az online felületeinken, olvassátok a weboldalunkat,  like-oljátok a  FB postjainkat, követtek minket az Instagram-on, Pinterest-en, akik nézitek a Youtube csatornánkat.

Nektek.

Szinte nincs olyan  nap, amikor ne kapnánk tőletek valami kedvességet.  Egy dícsérő  levelet, néhány biztató, elismerő szót. Velünk izgultok amikor cicák születését várjuk, Gondolatban elkísértek minket a kiállításokra, név szerint ismeritek az összes cicánkat… Egyszóval segítetek, támogattok minket, és a munkánkat. 

Köszönjük!

Külön köszönetet szeretnénk mondani azoknak a Sábacat vagy Saba cica tulajdonosoknak, akik rendszeresen híreket adnak magukról, képeket, videókat küldenek a cicájukról.

Erre csak bíztatni szeretnénk mindenkit. Nagyon nagy öröm viszontlátni őket, és biztosan tudni azt, hogy egy boldog szép életbe segítettük őket.

Kérünk Titeket, hogy ezután is tegyétek ezt meg.

 Köszönjük!

Rendszeres résztvevői vagyunk a nemzetközi macskakiállításoknak. Évről évre egyre többen jöttök ki, hogy meglátogassatok minket. Kitűnő lehetőség ez arra, hogy személyesen is találkozhassunk veletek, ti is megismerhessetek minket és a cicáinkat is.  

Nagyon megható, hogy sokan közületek azért jöttök ki a kiállításokra, és csak azért, mert velünk szeretnétek találkozni.

 A mostani Februári kiállításon történt, hogy igen nagy tumultus volt a sátrunk előtt, a tömegben talán lökdösődés is lehetett, mert csak arra lettem figyelmes, hogy egy vékony női hang áthallatszik a tömeg zaján:

“-  Kérem ne lökjenek engem félre! Ez a Sábacat, és én csak miattuk jöttem a kiállításra! Úgyhogy kérem senki ne lökjön engem tovább! Engem csak ők érdekelnek!”

 Biztosan magára ismer a hölgy… Bevallom nagyon jól esett.

Kedves látogatók!

 Köszönjük!

Sokan vagytok, akik valóban csak miattunk, vagy miattunk is jöttök ki a kiállításra. Nem szeretnénk csalódást okozni azzal, hogy csak a hűlt helyünket találjátok. Sokszor kint vagyunk a bírálati asztalnál, vagy másik tenyésztővel beszélgetünk (szakmázunk).

Mindig ki vannak rakva a névjegykártyák a telefonszámmal. Nyugodtan csörgessetek meg, hogy tudjunk találkozni. Senkinek sem szeretnénk potya köröket okozni. J

Legfőképp azért sem mert viszonylag ritkán vagyunk Magyarországon kiállításokon, hiszen már az Európa Bajnok cím megszerzéséhez, és a fölött minden további cím megszerzéséhez 3 különböző országban megrendezett nemzetközi kiállítás, három különböző bírója szükséges. Így időnk nagy részében külföldön versenyzünk.

 

Jelenleg Milánóban vagyunk, a Nemzetközi WCF  kiállításon de március 16-17 még Budapesten a Lurdyban lehet velünk találkozni.

Természetesen mi sem vagyunk kivételek, kapunk jót is rosszat is.  Az utóbbi leginkább a FB csatornán érkezik. S ha egy-egy troll (rosszindulatú emberek, bajkeverők) ránk is ugranak, mindig van pár Sábacat, Saba cica tulajdonos közületek, akik helyettünk megválaszolják ezeket a hozzászólásokat, sokkal hitelesebben teszik ezt meg, mint ahogyan mi tehetnénk. Hiszen az öndícséret mindig büdös egy kicsit. Nem igaz?

Külön köszönet ezért is!

Igazán nagy öröm megismerni mély érzésű, hozzánk hasonlóan állatbolond családokat. Akik közül sokakkal  tartjuk a kapcsolatot. Vannak akik rendszeresen kiállítanak velünk együtt, és ha mi nem is, a cicáink  jelen vannak a hazai kiállításon éppen úgy, mint a nemzetközi kiállításokon egyaránt.

Köszönet Nektek!

Találkozzunk a Márciusi kiállításon a Lurdyban., ahol Sábacat Briannal és az ő családjával is találkozhattok. Szívesen mesélnek majd róla milyen is egy igazi Sábacat Birman cicával együtt élni.

 

Sábacat Brian és gazdája bírálaton. Mára már Brian is Nemzetközi Bajnok lett.