Mit hoz 19 év várakozás?

Hihetetlen, hogy én 19 évet vártam az első Birman cicámra?

Pedig nem is annyira. Csak volt egy kék sziámi cicám, egy ezüst árnyalt perzsa cicám és nem akartam többet. Persze sok- sok házicicám is volt( ivartalanítva) akik úgy szegődtek a magán menhelyemre. És milyen azt mondani, hogy MEGÉRTE!

Csodálatos hétköznapokkal ajándékoznak meg engem, és az egész családot. Jó rájuk nézni fáradtan, nyűgösen ébredve, jó érzés s hogy elkísérnek a zuhanyzóba, várják a reggelit a konyhában. Mellém telepednek amíg én reggelizem. Jó látni a kislányomat, ahogy oviba menetel előtt még visszafut az ajtóból, mert a kiscicát elfelejtette megsimogatni. Jó rájuk gondolni amikor dolgozom. De még jobb érzés, ahogy belépek az ajtón mindenki ott vár, csak éppen a papucsomat nem húzzák a lábamra. Amikor gyakorolok a zongorán, minden darab után egy cicát megdögönyözök. Addig pihen a kezem és a lelkem is. Van persze aki nagyon muzikális és a zongora pad mellé húzott széken, dorombolva hallgatja az egész előadást (Gina). A férjem inkább a fülhallgatót húzza a fejébe és úgy néz TV -t… Nincs olyan este, hogy 1-2 cica ne ülne a fürdőkád szélén és próbálják elcsenni a nagy lábujjamat a habok közül. Máskor csak nagy trappolást hallunk és a macskák rohannak végig a folyóson, utána a gyerek aztán a gyerek elől a macskák kergetik.

Ez a kedvesség, finomság teljesen egyedülálló számomra és nap-nap után csak ámulok mily szépséget is képes teremteni a természet.

IMG_5538