Fedezd fel az elérhető Birman cicáinkat!

Egy igazán különleges társra vágysz? Olyan cicát keresel, aki nemcsak gyönyörű, hanem szeretetteljes és hűséges is? A Saba Cat Catterynél elérhető Birman cicák pontosan ilyenek! 

A Burmai szent templommacskák nemcsak fajtatiszták és kifinomultak, hanem kivételes személyiségük is garantálja, hogy igazi életre szóló társat találj bennük. Mindegyik cica külön egyéniség, akik teljesen más módon lopják be magukat a szívedbe.

Az alábbiakban bemutatjuk a jelenleg elérhető cicáinkat: Saba Wanda, Saba Wednesday, Saba Zoa és Saba Zizi. 

Fedezd fel, melyikük illik legjobban hozzád és a családodhoz!

Saba Wanda – A bátor kis felfedező

Elérhetőség: elérhető

Erős személyisége miatt Wanda ideális választás olyan családoknak, ahol szeretik a mozgalmas, kalandokkal teli életet, és ahol örömmel fogadják egy aktív, játékos cica jelenlétét. 

Wanda nem fél a kihívásoktól, és mindig készen áll új dolgokat felfedezni – garantáltan minden napod tele lesz izgalommal és vidámsággal!

Ami még különlegesebbé teszi Wandát, hogy hihetetlenül ragaszkodó. Miután egy napot felfedezéssel töltött, alig várja, hogy a gazdája ölében pihenjen, és megossza vele az összes szeretetét. Wanda tökéletes választás olyan gazdiknak, akik egy szeretetre éhes, kíváncsi és aktív cicára vágynak.

Saba Wednesday – A mesebeli tündér

Elérhetőség: elérhető


Wednesday színe és selymes bundája tökéletesen passzol kifinomult természetéhez. Ő az a cica, aki minden lépésedet figyeli, és finom, elegáns mozdulataival hívja fel magára a figyelmet. 

Nyugodt és kiegyensúlyozott jellemének köszönhetően Wednesday egy tökéletes társ lesz mindazoknak, akik egy csendes, harmonikus otthont szeretnének, ahol a cica igazi dísz és barát is egyben.

Wednesday nemcsak szép, de rendkívül intelligens is. Kiváló választás lehet kiállításokra, de akár házi kedvencnek is, hiszen szépsége és nyugodt természete minden környezetben megállja a helyét. Ha egy gyengéd, figyelmes társra vágysz, aki az otthonod ékköve lesz, akkor Wednesday a tökéletes választás.

Saba Wanda és Saba Wednesday bár még kölykök, már rendelkeznek a felnőtt cicák figyelmével: kiválóan kontrollálják önmagukat. Odafigyelnek arra, hogy gyengédek legyenek és fontos teendőid közepette tisztes távolságból élvezzék a társaságod.


Saba Zoa – A mindig vidám társ

Elérhetőség: elérhető


Zoa, bár elsőre talán kicsit félénknek tűnhet, ilyenkor visszahúzodik és megbújik Zizi mögött, hagyva Zizit kibontakozni. Viszont ha feloldódik, akkor Zoa egy igazi energiabomba! Ő az a cica, aki mindig boldogan üdvözöl, és sosem hagy unatkozni. Játékos természetével pillanatok alatt feldobja a hangulatot, és mindig készen áll az új kalandokra. Zoa imád a gazdájával időt tölteni, és alig várja, hogy a nap végén odakucorodjon melléd egy kis simogatásért, amit hálás dorombolással viszonoz.

Zoa azoknak a családoknak ideális, akik szeretik a mozgalmas, aktív életet, és keresnek egy olyan cicát, aki mindig mosolyt csal az arcukra. Zoa vidám természete garantálja, hogy egyetlen nap sem lesz unalmas vele, és mindig boldogan várja, hogy veled lehessen. Ha szeretetre és vidámságra vágysz, Zoa a tökéletes társ!

Saba Zizi – A mókamester

Elérhetőség: elérhető

Zizi az igazi kis bohóc, aki mindig kitalál valami csintalanságot, amivel megnevetteti gazdáját. Ő az a cica, aki sosem hagy unatkozni, és folyamatosan kitalál valami újat, amivel mosolyt csal az arcodra. Büszkén viseli a nagyobb tesó feladatkörét. Próbál mindig bátor lenni és mutatni az utat Zoa számára. 

Zizi kíváncsisága határtalan, és minden új dolgot azonnal felfedez, hogy aztán a gazdájával közösen élvezze a pillanatokat.

Ez a cica azoknak ajánlott, akik imádják a nevetést és a vidámságot. Ha egy igazi kis mókamestert szeretnél, aki mindig feldobja a hangulatot, és tele van energiával, akkor ő lesz a tökéletes választás. Minden együtt töltött pillanat vele tele lesz nevetéssel és szeretettel.

Saba Zoa és Saba Zizi a kölykök fékezhetetlen játékszeretetével ragyogja be a szíved, gyermeki vidámsággal fedezik fel a helyszíneket és helyzeteket. Mellettük aztán biztosan nem fogsz unatkozni, hiszen egy kölyök cica ártatlansága semmihez sem fogható.

Minden cica különleges, és várja, hogy megtalálja új otthonát. 

A Saba Cat Cattery-nél gondosan nevelt, szeretetteljes Birman cicákat kínálunk, akik igazi társaiddá válnak. Válassz a kölykök közül, és találd meg az új családtagodat, aki boldoggá teszi a mindennapjaidat!

További hírek

Birman kiscica érkezik 2023

Birman macska szőrgondozás – könnyebben kezelhető, mint gondolnád

Tippek Birman macska vásárlásához: minden, amit tudni kell

Fedezd fel az elérhető Birman cicáinkat!

Miben különbözik a Birman macska a többi macskafajtától?

Macska tartása lakásban – bevált praktikák az új gazdiknak!