Cirmos Birman cica! Igazi ritkaság?

Cirmos Birman cica is létezik? Avagy a Burmai Szent Templom macska rejtelmei. 🙂

Fóka cirmos Birman kiscica, Seal Lynx Point tabby Birman kitten

Bizony, és bár a világon igazi ritkaságnak számít, a Saba /Sábacat kennelben nem az!

Igaz,  a klasszikus Birman cica továbbra is a Fóka Pont szín, létezik ennek a színnek a cirmos változata is. Sőt, ha még pontosabbak szeretnénk lenni, akkor a többi színnek is létezik a cirmos változata ebben a fajtában.

Nemzetközi Nagybajnok Darcy Fóka Pont Birman cica, Seal Point Birman cat Grand International Champion Darcy

Kennelünk a 10 évfordulóját ünnepelte 2023 ban!

A legősibb vérvonalunk, Sábacat/ Saba Birman macska kennel megalapítójának Dorotynak a leszármazottai a nemrég megszületett és hamarosan megszülető cirmos kiscicák!

Az ősanyánk Doroty akinek két lányát Magyar Bajnok Sabacat Bettit és Sabacat Juliát megtartottuk, hogy tovább vigye a cirmos tenyész vonalunkat. Betti és Julia apukája pedig nem más mint a gyönyörű szép és rendkívül kedves Világbajnok kandúrunk Azzurro!

Doroty Fóka cirmos Birman macska, Doroty Seal Lynx Point tabby Birman cat
Világbajnok Azzurro Kék Pont, World Champion Azzurro Blue Point Birman cat

Sabacat Julia kiscicái már 2024. 03.03 – án meg is születtek.  Az apuka ebben az esetben Nemzetközi Nagybajnok Darcy

T 4 alom ujjszülött kiscicái, Littet T 4 new born Birman babies

Sabacat Betti kiscicáinak születését áprilisra várjuk. Bettinek párja pedig nem más mint az Európa Bajnok Bonbón kandúrunk. Bevallom ebből a párosításból, nagyon szeretnék magamnak is választani és megtartani egy cirmos kiscica lányt. 🙂

Birman kiscica info: itt

Magyar Bajnok Sabacat Betti Kék cirmos Birman cica, Hungarian Champion Sabacat Betti Blue Lynx Point tabby Birman cat

Aki igazi ritkaságra vágyik és cirmos Birman cicát szeretne, mihamarabb jelezze vásárlási szándékát kennelünkben és jegyezzen elő egy kiscicára. Hiszen köztudott, hogy előjegyzési rendszerrel dolgozom, és az előjegyzés időrendi sorrendjében lehet a Birman cicák közül választani. 

2024 év legelső születése Sabacat Julia lányához Nemzetközi Bajnok Saba Kamilhoz kötődik, aki 6 kiscicának adott életet februárban. 

Nemzetközi Bajnok Saba Kamil Csokoládé cirmos Birman macska, International Champion Saba Kamil Chocolate Lynx Point tabby

Legjobb jóbarátja Nemzetközi Nagybajnok Saba Lana kiscicáinak érkezését márciusban várjuk. Mindkét esetben a születendő kiscicák nagypapája Nemzetközi Nagybajnok Darcy, míg apukája Európa Bajnok Bonbón. 

Nemzetközi Nagybajnok Saba Lana Fóka cirmos Birman cica, Grand International Champion Saba Lana Seal Lynx Point tabby Birman cat

Aki minőségi, egzotikus, rettentően kedves macskát szeretne magának. Képes kialakítani bensőséges, meghitt, szeretetteljes kapcsolatot egy ritka szépségű zafírkék szemű kiscicával, az ne habozzék jelentkezni! Részese lehessen annak a csodának, amikor a hétköznapok is vidámmá és felejthetetlenné válnak egy vagy két Birman cica társsal. 🙂

Előjegyzéssel kapcsolatos információk: itt

Európa Bajnok Bonbón Csokoládé Pont Birman macska, European Champion Bonbón Chocolate Point Birman male

Lényegében a cikkhez csatolt Birman cicáimról saját magam által készített fényképekkel be is tudtam mutatni a legjellemzőbb színeket és azok cirmos változatát. Kennelünkben az összes klasszikus Birman cica színváltozat és azok egzotikus cirmos változata is leszülethet. 

További információ a weboldalunkon található: www.birman.hu

Email: kata@birman.hu

Tel: 06309366989

https://www.facebook.com/birman.hu

 

 

További hírek

Birman kiscica érkezik 2023

Birman macska szőrgondozás – könnyebben kezelhető, mint gondolnád

Tippek Birman macska vásárlásához: minden, amit tudni kell

Fedezd fel az elérhető Birman cicáinkat!

Miben különbözik a Birman macska a többi macskafajtától?

Macska tartása lakásban – bevált praktikák az új gazdiknak!